Bastuföreningen Skarpa Kvinns i Varberg

Utflykt till Hovås!

Lördagen 19 oktober gör vi en utflykt till Hovås Kallbadhus. 

Taxibuss avgår 12.00 från parkeringen vid gamla posten. Hem 18.15 från Hovås. Föreningen bjuder på bastu och räksmörgås. Egen dryck medtages.

Pris för resa t.o.r. 195 kr. Swisha detta belopp till 070 5359973 när du anmält dej på lista i fikarummet för Skarpa Kvinns. 

Trivselkommitten

Kerstin Persson

Klart med ansvariga för alla dagar utom onsdagar!

På medlemsmötet, det blev väldigt bra, fick vi fram två ansvariga för varje öppen dag i månaden alla dagar utom onsdagar, så nu efterlyser jag någon som badar onsdagar kl 14:00 - 16:00. 

Det handlar alltså om att ansvara för en onsdag i månaden tillsammans med en annan medlem. Där finns ju fyra onsdagar i varje månad.

Sen är det önskvärt om någon vill hjälpa till att vara huvudansvarig för de öppna dagarna, dvs någon som kan hålla listorna med namn och telefonnummer aktuella och även vara behjälplig med förslag på reserv om det skulle behövas.

Idag är vi 150 st medlemmar! Vi i styrelsen får försöka bli bra på att delegera allt arbete som framkommer i vår fina förening. Det är mycket som görs, men inte märks, bara om det inte görs eller blir fel. Vi får försöka vara rädda om varandra och försöka hitta "rätten" istället för "felen". Annars blir det lätt tråkig stämning och det är ju synd och onödigt. Det är roligare att ha kul ...

Utbyggnaden!

HN's Rebecka Kvint intervjuade ordförande om utbyggnaden.

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157382400021236&id=581631235&sfnsn=mo

Påminnelse! Medlemsavgift.

Vi ser att det är några som glömt att betala medlemsavgift. Väldigt bra om ni betalar så fort ni kan, det går ju till och med att Swisha på plats.

Gör så här för att bli medlem.  

Betala in medlemsavgiften på

bankgiro 204-9476 eller Swisha till nummer 1231 574268.

Skriv ditt namn och mobilnr. Medlemsskap gäller för ett

kalenderår dvs januari - december, och kan ej lösas för del av år.

Som medlem kan du hyra bastun och mötesrummet för 300 kr. För den som inte är medlem kostar det 500 kr.