Aktuellt i Bastuföreningen Skarpa Kvinns

Bastun är fortsatt stängd för öppna bad men tillgänglig för uthyrning. Bokning av bastun för 2021


Eftersom Corona-viruset fortfarande pågår kan vi ännu inte öppna bastun för allmänna bad. Därför fortsatt enskild bokning av bastun.

Styrelsen har beslutat att tillsvidare tom sista maj, om inga andra restriktioner framkommer från Folkhälsomyndigheten, att:

  • Bastun kan hyras av enskild person veckans alla dagar för ett fyra timmars pass under tidsintervallerna kl 8:00-12:00, 12:00-16:00 och 16:00-20:00
  • Den som bokar ansvarar för öppnandet och stängning, tändning och släckning av bastuaggregatet samt städning inom de fyra timmarna.
  • Den som bokar ansvarar för att beakta aspekten gällande coronaviruset vad gäller antal personer, avstånd och hygien. Bastuföreningen med dess styrelse kan inte hållas ansvarig för eventuell smittspridning.
  • Enskild medlem kan hyra bastun till en kostnad av 100 kr.
  • För icke medlem är priset 300 kr.

Ny sida med chatt-funktion!

Jag vill bara göra er uppmärksamma på att längst ner bland flikarna till vänster har jag lagt till en sida Chatt för idéer, tankar, önskemål där man kan komma med tankar, öskemål, idéer och klagomål.

Vi i styrelsen tar gärna emot synpunkter etc här på hemsidans flik se ovan, men inte personligen när vi är på Skarpe Nord och kopplar av! Var vänliga respektera detta för allas trivsel. Så skriv gärna vad du tycker och tänker vad det gäller önskemål, förslag på förbättringar mm.